用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 歡迎光臨..Form 2 無頭痕
go

歡迎光臨..Form 2 無頭痕 [複製鏈接]

報到! 報到!

時間過得真快.

各位

由於收到要求, 加插日子
請各位報名是將3個日子都 copy 上去

8/15
jazzmama 1大2小
Fion  1大1小
hhma 1大2小
Eva 1大2小

8/22
Eva  1大2小

8/29
Fion  1大1小
hhma 1大2小

Inmama
Sorry呀!打錯左個名tim, 應該叫M&Amom check PM 取補習社的資料而已 !
日d做手術,多d休息,好好迎接新學年。祝你囡囡一切順利。

原帖由 InMaMa 於 10-8-6 14:22 發表
Hi all,
謝謝大家謝我同囡囡的祝福及鼓勵,
昨日接到醫院電話, 暫定 13/8 做手術,
希望承各位貴言, 一切順順利利啦!

+   +   +

Eva,
我收唔到妳 send 的 PM,
可否 send 多次呢?

InMa

...

回覆 1# mayc 的文章

jazzmama
我阿仔當日下午要上泳班,時間好ka la,可能lai唔到喇!

jazzma
查實我一心帶個仔,無想過帶阿女lai,因為佢e家仲忙我,時時電話一lai,就要去練波,所以我都係諗住到時佢ok又肯來我至同佢一起來咋!

我都唔喜歡星期六去游泳,今早都打電話去,想改哂d星期六去星期一,三,不過,佢地今日剛剛8月第一堂,沒有補堂安排,要明天至知道轉唔轉到。
轉到的話,我一定來!

Deplicated

jazzmama
我老眼昏花,以為你定的是星期六tim,原來8月29係星期日。8月29日我家有家庭大集會,所以我之前都無報名這個日子lor!咁要等下次了!!

原帖由 Eva 於 10-8-9 14:03 發表
jazzma
查實我一心帶個仔,無想過帶阿女lai,因為佢e家仲忙我,時時電話一lai,就要去練波,所以我都係諗住到時佢ok又肯來我至同佢一起來咋!

我都唔喜歡星期六去游泳,今早都打電話去,想改哂d星期六去星期一,三,不過,佢地今日剛剛8月 ...

Dear all

我自首呀!問左一男一女,竟然無反對,應該ok 得呀!反而個女個球隊想又一個星期練三日加到四日,連星期六都想練埋,現在內訌,傾緊,不知最後定案。太多日啦!咁咪無哂其他活動,所以我同阿女話,就算落實4日,她都只可以返3日!

hhm/JSCfamily
最慘佢係後備,都要花咁多時間就唔化算了。
今日阿女話好多同學反對,現在保持一,三,五練波larwor。 咁就差唔多

原帖由 JSCfamily 於 10-9-3 17:13 發表
Eva,

4days真係太多啦, 阿女吾可以只顧排球而無晒其他的活動! 如果係比賽前的一星期練4日, 我都可以接受, 但平時都打到咁密真係誇張架.

我阿女仲未話要計數機。
多謝你地咁多有用資料呀!如果佢學校無指定,我都買跟大隊買50F。不過,我都鍾意學校指定,咁有老師教佢地用,到時唔駛麻煩到我地ma
‹ 上一主題|下一主題