用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 系呢度不知不覺浦左快一年了...
go

系呢度不知不覺浦左快一年了... [複製鏈接]

由阿仔未識行到而家咀多多,呢年真係唔易過,努力中有血有淚仲有$$$$$$$,由接受唔到咁貴既私人訓練到而家3t都系私家加小組,嘩!!!都唸唔返開頭點樣過!

今晚只係有感而發,希望努力中既媽咪再努力,比多一點愛同耐性我地既小朋友,間中我都有軟弱既時間,喊下又一日了...(我間中都問下點解要係我個仔呀:(),不過見到佢開開心心,就咩都唔記得了!

cheer up!!!
   0    0    0    0

回覆 3# Torres 的文章

hi torres,

我都記得你呢!!
阿仔開始返n班了,仲等緊e位呀,希望佢適應啦....日日train既日子真係好 stressful呀,而家叫做放左心小小,都要睇下佢係學校係點

大家都加油呀,小朋友係好叻ka!

聽到大家sharings都開心.......
雖然沒見面,卻像老朋友....

再要加油呀!!!!

回覆 12# bobolam 的文章

我系09/09排的,今年大派位派到 i 位,不過我reject 左收排 e 位

回覆 14# bobolam 的文章

系同返舊no排的,當時去左間 i 位睇下,佢地既地方很小, n班有2x人,我仔係輪輪盡盡個種同埋佢系最需要係 pt/ot,呢個係 i 位既support都系好唔夠,所以最後 give up左既同時轉埋 e位

我唔敢比d咩comments你,因為 i 位真係好講口脾,但 e位要家長同小朋友去做訓練,如搵 i 位,一定要搵有人讀過比到 comments你呀!

加油!
‹ 上一主題|下一主題