用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

冷衫甩色 [複製鏈接]

各位mama, 你們的綠色冷衫洗個陣有無甩色? 我個件有 & 衫邊變咗淺黃色 (即好似比太陽 晒咗好耐變色個隻), 我已contact 咗校服公司, 佢話會跟進!!
   0    0    0    0

原帖由 RCC 於 10-8-16 09:11 發表
各位mama, 你們的綠色冷衫洗個陣有無甩色? 我個件有 & 衫邊變咗淺黃色 (即好似比太陽 晒咗好耐變色個隻), 我已contact 咗校服公司, 佢話會跟進!!

可否給我校服公司 電話呢???
[

電話 show 在冷衫 Label 的背部 (Tel #2708 3116), 你們的有問題嗎?

原帖由 RCC 於 10-8-16 11:28 發表
電話 show 在冷衫 Label 的背部 (Tel #2708 3116), 你們的有問題嗎?

我再次打電話問校服公司, 他給我的感覺是"不會"更換給我 (無直接拒絕我), 總之有問題是我自己承擔, 我第一次聽校服公司拒絕更換有問題之貨, 這對消費者公平嗎? 我已向學校反映, 你們如有這問題 (甩色), 要向學校反映實况!! 因為這全是校服公司問題, 學校是不知道的, 謝謝!

冷衫有冇甩色我就未知,但係條運動褲,洗左幾次就起晒毛粒,我都唔知點處理................

原帖由 pignet88 於 10-9-15 23:59 發表
冷衫有冇甩色我就未知,但係條運動褲,洗左幾次就起晒毛粒,我都唔知點處理................

我囡果條PE褲又係, 個PET PET已經起晒毛粒, 著左四日咋, 仲已經係手洗~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

件冷衫縮水得好緊要, 我都係手洗
‹ 上一主題|下一主題