用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 10/11 K1A (Dorset) 入黎交流下!
go

10/11 K1A (Dorset) 入黎交流下! [複製鏈接]

我個女都係K1A (Dorset), 多多指教!

Hello, 我個女都係K1A (Dorset), 名字叫玥晞!
晞晞都話佢有同學仔叫Vincy 和桐桐 (唔知有無寫錯, 如果寫錯了, Sorry!!)

我見暫時都唔係好多功課, 放X'mas 長假期都係得4張線條功作紙, 都不太辛苦吖!

長假期後的第一天上學

wow, 長假期後的第一天上學,無論對小孩或大人都是苦差,
花盡九牛二虎才能帶晞晞上學去!!
Ms. MAN & Ms. SU 真有辨法第一天上學回來又有一張大貼紙令無小朋友都enjoy 上學! Happy!!

但我個女話Ms. MAN 話個個小朋友(當然包括她自已)放完假乜野都唔記得o西,  好攪笑wow.....!!

今天真的很冷仲落雨添, 大家要小心孩子着次啊!

Take care!

打錯咗添!!
有一張大貼紙令每個小朋友都enjoy, very Happy!!

回復 2# Barbe 的帖子

唔係呀, 玥晞坐保母車返學放學, 因為要返工無法喇!

回復 2# HM3898 的帖子

好似因為Miss Man Mon & Tue 無返,
唔駛Test!? 但阿女話昨天(Tue) 測咗中文wor, 如果今日Ms. Man 返就測Eng!!??
Ms. Man 無返就唔駛Test, 唔知係咪真??

去玩好呀, 幾時??

Gathering in Easter

I would like to join the gathering too,
my daughter is 玥晞 and my e-mail address is : [email protected], thnaks a lot!!
‹ 上一主題|下一主題