用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 有無N1C1 AM同學仔呀!
go

有無N1C1 AM同學仔呀! [複製鏈接]

有無N1C1 AM同學仔呀!
我個B讀呢班, 叫KYLE HUI,
呢幾日佢話學咗太陽伯伯, 打開雪櫃......
一放學就不停唱兼做埋手勢,
唔知佢今日又學咗D乜?
   0    0    0    0

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

我隻豬係搭校車返學放學, 可能搭車時間太長, 佢到宜家返學上校車都仲喊, 但返到學校就無喊啦! 你個B返學仲有無喊呀?

我都無報到, 因為D時間唔啱,
同我個B做功課連線時. 佢話點係聰明豆,
佢一路連線時一路叫加油,
同成日唱好寶寶同歡迎, 歡迎歌,
仲做埋動作, 好可愛!

我同阿豬執書包時, 都覺得好煩,
睇完呢張通告又要睇另一張通告,
攪到我好驚執錯書包.
同阿豬成日同我提D同學名有:
翠南, 范景橋, STEPHY, 馮栢濤....
D名可能唔啱, 因為我聽到個音咋!

‹ 上一主題|下一主題