用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 UK Education Agent
go

UK Education Agent [複製鏈接]

Did anyone use the services of the following education agents before?  

(1) Academic Asia
(2) UK Education Association

Which one is better?  Pls advise.
   1    0    0    0

如用過上述agents的朋友,請幫忙給一點意見。萬分感謝。

Academic Asia 幾好, 我自己就上過去一次(上星期六), 佢個中介人都介紹得幾中肯, 我重心大心細, 唔想亞囡咁早就過去, 佢知道後, 都重好好心機, 比咗好多資料我, 原來個中介人自己都係英國留過學, 好熟當地資料.....

我老公有幾個朋友用過, 都話好。亞囡都有幾多同學用呢間公司apply去英國讀書

原帖由 Honey917 於 10-8-23 13:04 發表
如用過上述agents的朋友,請幫忙給一點意見。萬分感謝。
上主是我的牧者, 我實在是一無所缺。
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁,
還使我的心靈得到舒暢。
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途.....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰舒暢.......
在我一生的歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離,
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日。

醒目開學勳章

英倫都幾好,我覺得佢地俾學校資料幾詳細,
考試費同留位費都平D.

謝謝beaclem and fanny4
的回覆。
原帖由 beaclem 於 10-9-6 11:38 發表
Academic Asia 幾好, 我自己就上過去一次(上星期六), 佢個中介人都介紹得幾中肯, 我重心大心細, 唔想亞囡咁早就過去, 佢知道後, 都重好好心機, 比咗好多資料我, 原來個中介人自己都係英國留過學, 好熟當地資料.....
...
‹ 上一主題|下一主題