用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2010-2011 K2J ^0^ 同學仔報到~~
樓主: Bebichhichi
go

2010-2011 K2J ^0^ 同學仔報到~~ [複製鏈接]

Thank you Jason ma!!

原帖由 Bebichhichi 於 10-10-25 13:31 發表
問左校務處, 今個星期轉涼學生要繼續著夏季校服+冬季既運動服外套OR冬季既冷衫.

Hello Denise mama, 亞囝都係香蕉組o架!  佢有提Denise, 有次同我講Denise做show and tell好叻, 好好聽呀!!!

原帖由 akinasin 於 10-11-8 00:19 發表
Hello 各位K.2J家長及同學!!

我個女叫Denise(音:delete 個"del"+niece), 泳妍, 來自K.1E, 上星期未調位前是香蕉組, 坐在面向門口最近的位置,唔知有無聽你地小朋提起佢呢?

Denise是19號, 已做了show and tell, 題目 ...

Thank you Liz mama and Liz!

原帖由 salai 於 10-11-21 00:57 發表
Denise mama,

Liz had help to prepare these gifts, she was quite pleasure in the birthday.

Please check PM

Hello all mama,

Thank you for your nice X'mas gifts.... 亞仔超開心!!! 多謝各位媽媽&小朋友的心思!!

Hello Denise mama,

多謝你讚arthur!

原帖由 akinasin 於 11-1-6 00:36 發表
呢個星期我兩公婆都放假, 就日日接送Denise返學, 成日見到arthur同parco, 佢兩個好靚仔, arthur就好定, parco就好大聲叫老師早晨(日日如是,我想如果有最大聲叫老師,佢實第一 )

另外, 今日好奇怪,有三個小朋 ...

e..我唔知平日著運動衫要配黑鞋喎! 我照著運動鞋咋..

原帖由 Bebichhichi 於 11-1-5 23:49 發表
Haha 我無理,照著運動鞋
‹ 上一主題|下一主題