用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 我今天回校比另一個家長(ML 1575)用粗口鬧 ...
go

我今天回校比另一個家長(ML 1575)用粗口鬧 [複製鏈接]

其實只係因為泊車問題, 因為我準備泊, 但可能佢以為我唔泊, 咁佢又入位, 咁產生左一D誤會, 但佢竟然用粗口話我:

"死卜街, 個個位唔泊你係要泊呢個"

我當時呆左...點解作為家長既你可以係自己仔面講粗口, 同埋果度係學校門口, 自己都唔檢點...
   0    0    0    0

原帖由 2ndsister 於 10-9-2 16:50 發表
其實只係因為泊車問題, 因為我準備泊, 但可能佢以為我唔泊, 咁佢又入位, 咁產生左一D誤會, 但佢竟然用粗口話我:

我當時呆左...點解作為家長既你可以係自己仔面講粗口, 同埋果度 ...
亨仔自己 blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

司機係男定女呀? 雖然男女都唔會有分別, 都係唔應該響小朋友面前講粗口, 但我估係咪男人呢? 

吓! 又會咁無品架, 雖然今日係好多車泊喺度, 我都泊到好遠, 但係咁架啦...妮d時候係多車, 泊唔到妮個咪泊第二個位囉. 咁都得...講粗口, 唔怕比人知咩.

原帖由 2ndsister 於 10-9-2 16:50 發表

我當時呆左...點解作為家長既你可以係自己仔面講粗口, 同埋果度 ...

原帖由 graceshumwy 於 10-9-2 22:54 發表
吓! 又會咁無品架, 雖然今日係好多車泊喺度, 我都泊到好遠, 但係咁架啦...妮d時候係多車, 泊唔到妮個咪泊第二個位囉. 咁都得...講粗口, 唔怕比人知咩.

...

嘩.. 咁無品?!

我都想知, 可以泊架車去邊?
如果我就咁放低架車, 好似好易抄牌咁!!!

都幾惡wow!

都好惡wow!

‹ 上一主題|下一主題