用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 25分入北循, 定15分"博"瑪利曼/聖方濟各 ...
go

25分入北循, 定15分"博"瑪利曼/聖方濟各 [複製鏈接]

如題...各位媽媽有咩見解?? 位置不是問題...

thank you~
   0    0    0    0

thank you 大家的意見...

只不過我住net 12的...唔搏好似有d 浪費,驚後悔. 搏衰左..又even worse...

唉.. 15..16..15..16..15..16..

隱陣d...我諗都係北循...

多謝晒大家..

有時人有得選擇..都幾令人懊惱~~~

Charlotte_mom ...
你小朋友間直資我都報左...呢間簡直係我心儀x n.... 如果收我個囡... 絕對仆住去俾錢....

請問瑪利曼接受叩門嗎..for my case i didn"t pick her in both 1st & 2nd stage??
我見有d小學只係accept兩個階段都有pick佢的叩門...

原帖由 hellokitty2002 於 10-9-10 00:27 發表
Agree...

thank you charlotte mom for the hints~~
,我個女都係唔係怕羞...希望佢ok 啦..

原帖由 Charlotte_mom 於 10-9-9 09:53 發表
咁我祝你面試順利, 早日攪掂啦
呢排陪小朋友睇多D書講多D故仔, INTERVIEW果時, 叫囡囡唔駛怕羞, 直接GROUP埋D小朋友一齊玩, 直接走埋去"撩"老師講野, 佢地鐘意架!

...
‹ 上一主題|下一主題