用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 10-11 K1C 幼勇班同學仔一齊黎傾下啦!
go

10-11 K1C 幼勇班同學仔一齊黎傾下啦! [複製鏈接]

Hello 各位好, 好開心可以係到搵到呀囡既同學仔, 多多指教!

我個女叫茼茼, 都係章魚組(group A), 但沒有idea 梓祐&謙謙mama, 是否group B 呀?
我個女第1日返學已诐咬牙齒印(手錶印), but 她ok, Ms Chan has called me that night.

ISISYAN, 大頭魚

茼茼诐對面的男孩子咬, 他們爭玩具,Ms Chan said the boy very fast to bite her, 平時茼茼都好惡, 可能一山還有一山高

isisyan,
昕瑜(is it group A?), if yes, did she cry during the lesson and find you, I think she is 昕瑜,

各小朋友好好呀識唱歌, 我問茼茼, 她什麼都唔答我

陳景諾媽咪, 我是茼茼媽咪已pm 我的e-mail

希望小朋友快啲好番, 茼茼都有幾聲咳

昕瑜媽媽,
我沒有收都張大小肌肉訓練既通告, 請問其他媽咪有沒有收都呀!

我都報左名旅行, 希望到時見到你地,多多交流啦!

昕瑜媽-願來我有收到通告,真大夢, 唔該你呀!

hello ivylwyip
弟弟出生了有呀, 你寫手冊告知ms chan.
我無上tt web, 吾知校巴的站, 近日有校巴調查, 你可以寫上去呀
‹ 上一主題|下一主題