用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 2010 - 2011 P.1B BK 家長會
go

2010 - 2011 P.1B BK 家長會 [複製鏈接]

見P1C 咁多家長踩場, 又八掛入去P1C睇吓, 見meowmi 的提議成立家長會幾好, 畢竟我不是常常上bk, 大家願意的話, 請 PM 你地的聯絡方法俾我 , 整理後我會根據大家 PM 的 e-mail address send 個list 俾你地. 日後可透過電郵聯絡:

聯絡資料包括 (鳴謝P1C的 meowmi, 我照copy):

(1) Parent's name

(2) student's name (可以加埋 Chinese name, group #, class #  etc... if you don't mind exposing such information to other P.1C parents)

(3) E-mail address

(4) Contact tel. # (or mobile phone#)

(5) pls also indicate which district you are living (such as TKO, Lam Tin, Kowloon Tong... just for the reference of future gathering so as to make it convenient for most people)
   0    0    0    0

多謝你們的快速回覆。不過對唔住呀! 太耐冇用pm, 想delete之前的msg, 唔覺意delete 埋你哋個msg, 麻煩你哋resent 啦, very sorry!

希望有多些家長respond啦! 我唔會咁大意架喇!

Part 2 has a list, but what does Part 1 mean?

就在bobo比人撞親第二日, 我個女hannah比人撞, 要包住個膝頭哥, 再第二日又比人撞跌眼鏡, 鏡片跌了出來, 可能我們2個女兒都是比較細粒, 真是要小心。

spelling方面, 相信是要串part 2 啲vocab, 但大大張紙剩餘空間唔知用來做什麼呢?真是估唔到。

我諗住帶埋張excel 俾大家update contact, 我相信我今日會遲到, 不如完咗在後面召集, 我今日著紫紅恤, 牛仔褲, 到時拿住個藍色folder 等大家啦! see you!

噢, 昨晚我自己都病到wing wing 哋, 冇留意有newsclipping 喎, 今日check 吓先!

我個女話係表演唔係綵排噃! 佢話要叫好大聲, 好攪笑!

原帖由 violin 於 10-9-28 16:02 發表
今日佢哋好似有SLOGAN采排喎, MEGAN記得一半唔記得一半咁攞...

我個女話明天要帶一本英文書紅色的, 上面有隻芝麻街公仔, 老師話書單上有的, 但似乎我冇買, 大家知唔知係咩書?

放工前成日都唔記得上網, 現在信亞囡所寫的便是了。

星期六我見2點呀! 就算見到都是匆匆忙忙。你哋去旅行嗎? 不如到時大家帶啲嘢食到時一齊分享啦!一邊食一邊傾。

點解帶飯會開心啲嘅? 我個女上星期無端端又話要帶飯喎! 跟你們一樣, 姐姐要接細佬不能送飯, 想問, 如果一早帶會唔會唔熱呀?

回復 98# augustgirl 的帖子

係呀! 12月22日學校嗰個。
‹ 上一主題|下一主題