用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港大同學會小學 小一 ~ 小棟樑計劃是否一定要參加?
go

小一 ~ 小棟樑計劃是否一定要參加? [複製鏈接]

通告寫上課時間實習,小朋友是否一定要參加?如果吾參加既小朋友果段時間會做咩?
million thanks
   1    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

份通告係俾家長自願性質參加(即家長train完之後幫手帶小朋友)
而小朋友, 你可以打開本手冊, 就會見到時間表上某一日下午單元已assign為"小棟樑", 小一學生係一定會參加小棟樑架, 派通告只係睇下父母有無興趣返去幫手受訓做導師姐
唔駛太擔心, 我都無參加(因為要返工根本無可能, 今年得返1.5日假咋 )

原帖由 o狂人o 於 10-9-12 02:54 PM 發表
通告寫上課時間實習,小朋友是否一定要參加?如果吾參加既小朋友果段時間會做咩?
million thanks

Charlotte_mom,吾該晒妳。
即係呢$800點都要比.....

醒目開學勳章 王國長老

NO, $800係FOR家長上堂
如果家長唔上堂, ONLY小朋友下午上單元課, 應該係唔駛錢的

原帖由 o狂人o 於 10-9-12 06:46 PM 發表
Charlotte_mom,吾該晒妳。
即係呢$800點都要比.....

Charlotte_mom,再一次吾該妳。
‹ 上一主題|下一主題