用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 有無好PT介紹
go

有無好PT介紹 [複製鏈接]

有無好PT介紹 ? 九龍 OR 荃灣區
   0    0    0    0

回覆 1# urme1997 的文章

strongly recommded heep hong ms. cheung, she is working at Shek Kip Mei Center.

She was my son PT before, very nice and professional.

原帖由 nokia6300 於 10-9-14 23:05 發表
strongly recommded heep hong ms. cheung, she is working at Shek Kip Mei Center.

She was my son PT before, very nice and professional.

tks! 我囡囡逢周六都要去青衣協康上堂, 都唔知有無時間再去石硤尾上堂添喎, 所以我想搵D平日可以放學上架

回覆 3# urme1997 的文章

你女女是返緊 e位? 我仔都返緊小組係星期六下午,都系張姑娘跟,而我之前係搵張姑娘做個別,所以係weekday,如你係做個別都可以的!

原帖由 nokia6300 於 10-9-17 13:57 發表
你女女是返緊 e位? 我仔都返緊小組係星期六下午,都系張姑娘跟,而我之前係搵張姑娘做個別,所以係weekday,如你係做個別都可以的!

我囡囡返緊s位, 佢係協康做個別訓練, 因為我囡囡行路仲係唔夠穏
‹ 上一主題|下一主題