用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 住觀塘區媽媽會報邊間KG返N1??
go

住觀塘區媽媽會報邊間KG返N1?? [複製鏈接]

原帖由 JHsbb 於 10-9-17 01:15 發表
我個女11月尾出世, 細B, 佢8.5個月大時遞FORM, 1歲1星期大INTERVIEW(其實係舊年12月1日INTERVIEW), 收左正取生插班AM CLASS, 原本今年12月插, 我同主任講想出年1月先插, 佢都OK, 佢返麗港城靈糧堂

**我朋友BB細我個 ...

我個仔都係細仔,今年報n了,應該都要等插班
我都有報靈糧堂,同埋想報d近麗港城既學校,你果時仲有報邊間呀?

其實我想問,如果細仔要插班,係唔係即係要等佢足2歲後,有冇退學先有位架?咁咪好少位law?

原帖由 JHsbb 於 10-9-17 15:25 發表
麗港城D交通真係好唔方便, 我KLNBAY, 只得1架40號巴士仲要等好耐, 所以亞女坐校車...我只報左1間咋, 收左LU....

我唔知靈糧堂用咩準則收插班生, 我估可能插到班個D係出年9月已經夠2歲8個月, 所以比佢地插班, 因為到 ...

我個仔10月出世,希望入到啦~

原帖由 JHsbb 於 10-9-17 15:25 發表
麗港城D交通真係好唔方便, 我KLNBAY, 只得1架40號巴士仲要等好耐, 所以亞女坐校車...我只報左1間咋, 收左LU....

我唔知靈糧堂用咩準則收插班生, 我估可能插到班個D係出年9月已經夠2歲8個月, 所以比佢地插班, 因為到 ...

我個仔10月出世,希望入到啦~
‹ 上一主題|下一主題