用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: PPG
go

EAC programme [複製鏈接]

egan 媽咪,

好野 ))))))) 咁呢度家陣人人都開心啦 yo ho ~~~~~

hugo媽咪,

喂喂, 你咪懶叻喎, lmc p.1 有兩個bosco 架:;pppp: :;pppp: :;pppp:

咦, yoyo 都係drama 呀 ? 遲d 佢地咪有對手戲囉 , 係咪.... romeo & juliet

阿仔報左piano grade 1 呀 , 你呢 ?
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

原帖由 bchi 於 10-10-4 11:19 發表
egan 媽咪,

好野 ))))))) 咁呢度家陣人人都開心啦 yo ho ~~~~~

hugo媽咪,

喂喂, 你咪懶叻喎, lmc p.1 有兩個bosco 架:;pppp: :;pppp: :;pppp:

咦, yoyo 都係drama 呀 ? 遲d 佢 ...

我緊係認得你個仔,由其係佢個kiss 嘴 同電視果個bosco一樣樣,唔單止...我開始認埋佢個pat
願我的喜樂感染你

原帖由 hugomum 於 10-10-4 08:35 PM 發表

我緊係認得你個仔,由其係佢個kiss 嘴 同電視果個bosco一樣樣,唔單止...我開始認埋佢個pat

kkakakaakak kiss 咀 同 pat pat kakakak
你... 你冇解架你

原帖由 JackyBaBa 於 10-10-3 11:15 發表

諗住就番呀仔平時學野d時間,同佢揀咗兩樣ECA,但真係冇諗過一樣都冇,其實老師們係咪應該統籌一下,睇下大圍呢 比每一個小朋友都有機會參與...

我諗唔只係我地兩個係咁...冇理由有人抽到3~4樣,有人就一樣 ...

JackyBaBa,
你下次記住揀多兩樣呀...咁依家可唔可以再問老師有冇其
它有位嘅活動又係啱你小朋友玩....

原帖由 jameshcy007 於 10-10-5 00:21 發表

JackyBaBa,
你下次記住揀多兩樣呀...咁依家可唔可以再問老師有冇其
它有位嘅活動又係啱你小朋友玩....

同意呀,多謝提醒...heheh.
其實本來都係唔想撞正個仔平日學野d期所以咪咁揀lo,
但係真係勢估唔到黑仔成咁,我本來都諗住都係ECA,老師會安排嫁啦...應該都會人人有份...點知....
其實老師們攪抽獎時應該可以定d規矩先既,譬喻話揀法文既就唔可以揀埋日文,因兩樣都係同一時間學,就算抽到你都冇可能分身學兩樣啦...比d機會其他人ma...老師係呢到應該可以做左filter 先既...
不過而家都ok啦,呀仔知道有合唱團玩都開心番哂,
我做老豆既都叫有交代lo...

原帖由 hugomum 於 10-9-30 17:01 發表

MAMAFIONA:

YAHOO 拍賣網有全新小提琴只係 $150,我都買定兩個大d size放係屋企,不過.e家唔知仲有無,我都用咗幾個月同係tomlee買果個d聲都無乜分別~

wow thx~~
等我都留意緊d先!!

白松兄,

今晚問我家小子, 話劇班見到jouhua 冇呀 ?
佢話有呀, 但冇傾計, 問佢點解..佢話有次小息時見到佢, 拍左佢一下同佢笑, 不過你家公子嚇親, 之後桃園小弟就唔敢再叫大哥了. . 哎...真係失禮 ~~~

醒目開學勳章

Joshua 比較怕羞,我唔好意思就真!!!

原帖由 bchi 於 10-10-8 21:44 發表
白松兄,

今晚問我家小子, 話劇班見到jouhua 冇呀 ?
佢話有呀, 但冇傾計, 問佢點解..佢話有次小息時見到佢, 拍左佢一下同佢笑, 不過你家公子嚇親, 之後桃園小弟就唔敢再叫大哥了. . 哎...真係失禮 ~~~ ...
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

原帖由 Whitepine 於 10-10-9 11:22 AM 發表

唔怕, 我仔話下次見到joshua 會用糖糖攻勢, 試下溶化佢.

原帖由 bchi 於 10-10-11 10:26 發表

唔怕, 我仔話下次見到joshua 會用糖糖攻勢, 試下溶化佢.

喂喂......鬼馬媽咪,記住叫你亞仔溶埋yoyo por, 佢都係慢熱ka,唔主動,不過熟咗就 我怕你亞bosco頂唔住佢d誘惑
願我的喜樂感染你

原帖由 Whitepine 於 10-10-9 11:22 發表

唔係por, 白松兄,你亞仔中意咗個女仔,我見親佢都笑騎騎同拖住佢隻手講野,仲有我發現joshua比較西化,佢中意講"eng 門"
願我的喜樂感染你

原帖由 hugomum 於 10-10-16 10:05 PM 發表

喂喂......鬼馬媽咪,記住叫你亞仔溶埋yoyo por, 佢都係慢熱ka,唔主動,不過熟咗就 我怕你亞bosco頂唔住佢d誘惑

嘩... 你仲西化啦, 叫人地個仔去溶自己個女 hahahaha

[quote]原帖由 bchi 於 10-10-18 10:53 發表

嘩... 你仲西化啦, 叫人地個仔去溶自己個女 hahahaha [/quote
唔好諗錯野!@@
願我的喜樂感染你

醒目開學勳章

係唔係 Eunice 呀!! 佢有同我講佢同 Eunice 一齊食小食,重分D野大家食添!!!

原帖由 hugomum 於 10-10-16 22:09 發表

唔係por, 白松兄,你亞仔中意咗個女仔,我見親佢都笑騎騎同拖住佢隻手講野,仲有我發現joshua比較西化,佢中意講"eng 門"

原帖由 Whitepine 於 10-10-20 16:56 發表
係唔係 Eunice 呀!! 佢有同我講佢同 Eunice 一齊食小食,重分D野大家食添!!!

錯喇~

係ms. shido, 我每次見到 你個仔同ms shido都會好開心,拖住佢對手,然後談心ka~
願我的喜樂感染你

醒目開學勳章

係呀!! 佢都有同我講起Ms. Sidhu架!!!

原帖由 hugomum 於 10-10-27 11:18 發表

錯喇~

係ms. shido, 我每次見到 你個仔同ms shido都會好開心,拖住佢對手,然後談心ka~

原帖由 Whitepine 於 10-10-27 16:40 發表
係呀!! 佢都有同我講起Ms. Sidhu架!!!

近期,你個仔開始同我個女有d聯絡,有野講

我女講ka~

哈哈...大家唔會咁cool......
願我的喜樂感染你

醒目開學勳章

下學期D ECA 出左,你地小朋友會上邊班呀?

阿Josh 會上 法文班、普通話班 同 合唱團。

回復 1# Whitepine 的帖子

請問係平日放學之後學或星期六學?如果許放學之後學, 幾點學完?

醒目開學勳章

平日放學之後會上1小時左右,如果有參加ECA大約4:30 pm放學。星期六就要睇上邊班,最遲會係1:00 pm左右,不過好似游水班會在星期六下午。

原帖由 elainel_yll 於 11-2-6 18:12 發表
請問係平日放學之後學或星期六學?如果許放學之後學, 幾點學完?
‹ 上一主題|下一主題