用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Net12 - St. Francis VS Marymount
go

Net12 - St. Francis VS Marymount [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

叩門marymount, 機會好微架, 因為好多舊生女女拎住20分入唔到(你都知15分無機, 20分都係得1/3機會), marymount舊生網絡好強, d家長一早已經舖晒路, 外人想叩門, 除非真係好特別叻or識人啦

原帖由 scbhongkong 於 10-9-17 11:13 PM 發表
各位家長,

本人女兒只得15分,本人和大部分Net12家長一樣心儀Marymount,聽聞舊年15分入到St.Francis。但是如果要扣門Marymount、,第一輪一定要選擇Marymount,15分入到Marymount機會等於0!

我應該選擇那一間? 請賜教! ...

醒目開學勳章 王國長老

唔係化.......我驚wor, 我有朋友今年打算咁樣搏

樓主,
祝你魚與熊掌, 兩者秉得, 聽講hkuga今年過左自行分配至出results, 咁你可以2邊都睇晒"派彩"至決定
原帖由 elmolly 於 10-9-19 12:49 AM 發表

有d搏, 朋友個女舊年第一揀marymount, 第二揀st. paul catholic, 乜都無!
‹ 上一主題|下一主題