用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 K3畢業禮 (根德園家長親子旅行)
樓主: TszWun
go

K3畢業禮 (根德園家長親子旅行) [複製鏈接]

Sunny,

你真係有心呀! 呢d場面點小得我呀

7) Spencer Hui (K1N, K2R, K3M) 2大2小

嘩~ 又旅行, 又畢業禮, 聽到都好興奮!

我覺得畢業禮室內會好D, 我想下午時段吧, 一月仍是婚宴高峰期

下年新年初一o係2月3日, 如果正月新年期間, d酒店, 宴會場地會清閒d, 價格都可以商宜d, 當然唔係講緊年初一二三啦, 起碼d囝囡都仲o係度放緊假, 個人睇法only

點睇?

原帖由 TszWun 於 10-9-22 10:52 發表
最好係1月份攪旅行,
然後4月左右就畢業禮,咁就最正!
不過真係有d擔心大多人出外會太多變數!

1月份旅行

$200蚊有埋buffet lunch?! 係真唔係呀! 咁抵?

Hi Sunny,

實在多謝你的安排!

有無乜野我o地其他家長可以幫忙既地方? 有需要, 要出聲啊!

原帖由 TszWun 於 11-1-4 17:14 發表
今次行旅合共有4車,
坐位編配如下,
已經盡量安排有要求給我的的朋友一車,
安排未必能滿意每個人需要,
希望大家能夠見諒!

請大家留意編號,
23/1/2010旅行那天座位將會是以下安排

第一車:
1),2),10),24),28),29),30) ...

CrystalSo,

你好細心啊...!

原帖由 CrystalSo 於 11-1-5 12:29 發表
Hi All

方便大家對回自已車號
http://forum.edu-kingdom.com//viewthread.php?tid=2238235&extra=page%3D1

出席!

阿囝廿四號生日, 今年我打算唔同佢特登開party喇, 所以我當23號既旅行當係同佢慶祝埋, 咁多小朋友同佢慶祝wor, 開心c佢都黎唔切啦~

joemyt,
阿囝k2同barry仔同班, 我記得佢都係一月生日, 幫我同佢講聲"生日快樂"啦!:loveliness:

jjhh

又不如同老師講下我o地會有k3畢業旅行, 睇下可唔可以之前做哂d accessments啦

Hi Sunny,

hehe...我都係講下啦~ 如果肯既就唔係"KV"啦

好期待有咁多小朋友一齊去旅行既場面呀  一定....... 癲哂!

Hi joemyt,

pls check pm...

原帖由 TszWun 於 11-1-6 15:20 發表
hi joe,

麻煩晒你啦!
希望可以做一份簡單d既練習,
為小朋友作一個考試前的準備,
讓今次既危機變成機會!
我會讓大家小朋友响旅行車上或lunch抽小小時間做這些小練習,到時真是要家長幫下忙!
當然,做得好就一定有禮物 ...

多謝大家! 讚!
‹ 上一主題|下一主題