用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今日去了高主教交表
go

今日去了高主教交表 [複製鏈接]

My friend told me that this school cannot received enough students in the past, so it changed to accept girls two years ago. Does it true?

原帖由 sillybabyq 於 10-9-27 17:43 發表
帶埋仔仔去,佢似乎好喜歡,但佢地收大仔,而我仔仔係零五年十二月尾,睇嚟冇乜機,志在參與吓見識吓啦!

haha, right

原帖由 sillybabyq 於 10-9-27 20:19 發表
I don't know, if it's true then my son got chance

我都係聽返黎,所以想係到問下,多多得罪,請見諒。

我都係聽返黎,所以想係到問下。
閣位如有得罪,請見諒。

原帖由 FungMm 於 10-9-28 09:39 發表
Hi all,

以我所知RC是在申請Wanchai新校社入計劃書之前, 已經有意轉為男女校的, 只不過舊校社與中學部一起; 要轉至男女校是比較困難.  

正好在Wanchai新校社開始一切可以更完美; 為配合男女校RC特將原有之廁所更新 ...

我都有報這間,所以想了解多d。多謝你既資料, very helpful

原帖由 FungMm 於 10-9-28 10:55 發表
不需講得罪呢d呢; 大家都是為了小朋友努力呀嗎! 大家可以交流及多些了解是bk最大的好處...
‹ 上一主題|下一主題