用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 真道出左result 未
go

真道出左result 未 [複製鏈接]

老師沒有那麼多時間上網, 你一定係各學校夾錢, 專責上網宣傳的.

原帖由 ziyi 於 10-10-14 18:04 發表
真架,以為我是裡面的老師,以為我做媒
雖然我八卦了一些(以男人來說)
好彩有人肯同我証明
如果真的我又唔怕認,又唔係唔見得光的職業
~easybring~

呢句真呀! 有人入了, 上學期即走.  有人讀到高年班, 又好滿意.  入之前, 要了解清楚適合與否.

原帖由 ziyi 於 10-10-15 13:13 發表
所以,申請得真道,一係相信,否則會很痛苦的
~easybring~

5年讀6年的書<---又唔係無可能, 成日都聽d小學讀高一級, 有可能5年完成wow.

要收 $200 , 勁搶錢. <--- 因此我上年都無報名. 佢唔係想搶錢, 佢想d真係心儀真道既人報名.  一般喜歡既, 見$200就唔洗報(me), save time save money.

原帖由 EYUNG 於 10-10-15 15:51 發表
就係唔知為何, 要每年迫多1個月出來, 5年讀6年的書, 早人一年入大學間學校會勁D咩?

我從未聽過真道的簡介會, 因為好多年前已有人話好佢成個sales 佬咁, Interview 又要收 $200 , 勁搶錢.

其實叻人點讀都得, 要5年讀6年嘢, 要求一定唔低, 自知小女都是平庸之人, 都是跟大圍一起走安全, 沒有apply.
~easybring~
‹ 上一主題|下一主題