用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報10間, 誇張嗎?
go

報10間, 誇張嗎? [複製鏈接]

大家好, 我囡囡係08novbb. 聽講細b考入好既k1成數低, 所以我就要多報幾間.
依家報左
01) st. catherine-11月interview
02) 金巴倫-11月interview
03) 宣道-等緊寄application form來
04) 約克-已interview
05) 浸會幼稚園-等通知幾時面試
06) 創價-等通知幾時面試
07) 德貞-10月底面試
08) 靈糧堂幼稚園-考慮報唔報好
09) 德望-11月先開始接受報名
10) 方方-已截, 但仍可嘗試報, 但考慮中

請問大家對上面幼稚園有冇咩評價呢, 我當然最心儀係st. catherine, 但我知唔易入呀....另外靈糧堂如何呢.
謝謝.
   0    0    0    0

民生昨日都開始可LOAD FORM. 大家會報嗎?
其實我冇話想報邊間邊間, 因我都唔多熟...只係FOCUS係哂九龍塘OR近九龍城既來報囉. 當然最希望係ST. CAT收我個囡啦.

另外...請問我有冇報漏邊間呀. 請指點呀. 謝謝.

我就係上次遲左幫囡囡報N班...搞到周圍都FULL哂...所以I SWEAR今次要加油, 唔可執輸囉.
另外大家點睇民生呢個幼稚園呢. 謝.

祟真係邊既呢, 根德園唔收細B, 連FORM都唔比....啟思我姪女讀緊...好FREE但上小學會好辛苦, 所以唔報了, SPK同真光係港島所以唔會報, 禮賢今日會SEND表出去. THANKS
‹ 上一主題|下一主題