用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 LMC First Phase Final Round 已出 ~~~
go

LMC First Phase Final Round 已出 ~~~ [複製鏈接]

早左出呀,  大家唔洗等到25 號了.  快d 上去check,
各家長亦會面見校長或主任, 大約五分鐘, 祝大家好運 ~~

http://www.plklmceps.edu.hk/doc/2%20round-web%20notification.pdf

0    0    0    0
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

KC ))))))))))) 好開心呀 ))))))))

記住同ms man 講野時... 你明啦 kekekekke

kimb and cog,

努力努力 ~~~~~~~~~~

sa,  

人地蒲左一年喇衰野

蕭阿e,

我一早估到你阿女入到架喇.

不過你放心, 你同阿女係分開in 架, 你有你同文校長吹水, 阿女有阿女玩.

d23456789,

你洗唔洗咁押韻啊

原帖由 silvia_ng 於 10-10-24 12:39 AM 發表

呢條問題好難答, 正如人地問我老公有咩好, 又肥又大肚腩又老....WELL...我唔係睇外在美既人, 咪會肯嫁比佢囉。

選校都係一樣道理, 我都唔係睇外在美。 ...

丫KAKAKAAKAKAKAKAKAKKAAKAKKA WAKAKAKAKKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKA

你真係好正架蕭阿E ))))) KAKAKAAKKAAKKAAKKAKAKAKAKAKAA

task,  

有咩好? 直接d , 比一仟蚊多小小學費, 小朋友就好似返國際學校咁, 仲有埋國語學囉.  
你讀津小唔洗交學費, 都要再比錢佢地出去學英文同國語, 最多每星期一兩堂, 但在保良局的直資小學, 你係一星期五日都在學英文同國語. 所以就算lmc 幾舊, 一樣大把棒場客. 其次 ~~~佢地d 老師真係超有愛心.

kimb,

上年二佰幾人報考, 一開始就in 小朋友in 家長. 今年八百幾人, 不論小朋友唱唔唱歌, 點先知家長對呢間學校心儀與否, 我真係覺得果張家長答問回條內藏機關囉 ~
唔係點可以咁快就揀到你地170 位小朋友 ?
nov 13 2nd in, 就真正interview喇, 大小朋友都要in, 作好準備未 ?
講真啊, 你地機會真係好大好大. 其實佢唔係一定收30人一班架, 有d 係三十二... 三十一咁架.

祝你地的小朋友, 順利過關 !! 出年一齊去lmc 果邊做朋友.

蕭阿e,  sorry..我都係唔想歡迎你入lmcity, 因為阿女都係入返tsl 方便你 , 祝你27 號有好消息 !!!

kimb & mrychan,

真係冇枉費你地心血, 抵晒啦 ~~~

beemaggie,

我地幾個家長係度數... 數呀數, 好似大約八佰人咋, 唔通我地count 左 , 你點知有仟三人架 ? 你問學校定估咋 ?

喂喂, 開四班呀, 我地今年都四班啦傻豬 :;pppp:

原帖由 kc_01k 於 10-10-25 02:12 PM 發表

我都有數, 係 752 人.   原來唔係淨係我一個數.  

我仲發現1st interview d number都內藏玄機架.

快d 講 ))))) 有咩玄機我唔知 )))))

rm 3202,

係啊, 我都覺得係巧合, 但你好好笑啊, 真係打去學校問呢個問題,  真係唔知lmc 可以搵邊個答你呢個問題呀

夕陽mo士,

你地問下料, 我無任歡迎, 但我真係唔歡迎你對落d 小朋友入lmc, 梗係跟哥哥讀返tsl 好啦 !!!!! 祝定你出年順順利利喇.

原帖由 flostangraphy 於 10-10-29 10:28 AM 發表
如果唔係"夕陽mo士".... 係"直入冇事"TSL就更係好啦....
TSL 又無 Sibling.... 又咁多人考.... 比你係我,你會唔會話我個仔出年入硬?!?!
大前年, 2000.... 前年, 2500.... 上年3000..... 今年3800..... 你話出 ...

冇計啊.. 時也 ~~~ 命也 ~~~
我仔入k1 時, 二仟人都冇添.. 點知等左三年, 等左3000 人出來, 我都苦過dee dee
‹ 上一主題|下一主題