用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 LMC First Phase Final Round 已出 ~~~
go

LMC First Phase Final Round 已出 ~~~ [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 bchi 於 10-10-22 17:45 發表
早左出呀,  大家唔洗等到25 號了.  快d 上去check,
各家長亦會面見校長或主任, 大約五分鐘, 祝大家好運 ~~

http://www.plklmceps.edu.hk/doc/2%20round-web%20notification.pdf ...

bchi, 成你貴言呀, 我仔入咗2nd round 呀!  thanks.

醒目開學勳章

原帖由 WAI888 於 10-10-24 00:56 發表
請問LMC係邊間

保良局林文燦英文小學

醒目開學勳章

原帖由 bchi 於 10-10-25 09:55 發表

丫KAKAKAAKAKAKAKAKAKKAAKAKKA WAKAKAKAKKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKA

你真係好正架蕭阿E ))))) KAKAKAAKKAAKKAAKKAKAKAKAKAKAA

task,  

有咩好? 直接d , 比一仟蚊多小小學費, 小朋 ...

份問卷, 我都攪咗好耐, 攪到我仔出黎都未答完.  

醒目開學勳章

原帖由 bchi 於 10-10-25 12:18 發表
kimb & mrychan,

真係冇枉費你地心血, 抵晒啦 ~~~

beemaggie,

我地幾個家長係度數... 數呀數, 好似大約八佰人咋, 唔通我地count 左 , 你點知有仟三人架 ? 你問學校定估咋 ?

喂喂, 開四班呀, 我地今 ...

我都有數, 係 752 人.   原來唔係淨係我一個數.  

我仲發現1st interview d number都內藏玄機架.

醒目開學勳章

原帖由 bchi 於 10-10-25 14:14 發表

快d 講 ))))) 有咩玄機我唔知 )))))

我發現401100 & 401200 呢兩個 number, 各都分別有兩個interview 時間之嘛.

401100  10:30   &    11:15
401200  11:15   &    12:00

我估即係呢兩個number係無人嘅, 減返兩個, 即係 750人報考.  
‹ 上一主題|下一主題