用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 I 位一問
go

I 位一問 [複製鏈接]

請問下荃灣救世軍幼稚園 I位, 係咪好多人排架, 我囡囡讀S位,想下年轉出去讀, 用舊NO.排, 有機會嗎?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

首先要睇吓你個舊冧巴係幾時, 如果到有位時, 咁啱有其他冧巴早過你用梗其他服務嘅小朋友轉出嚟,而又選呢間I位, 就又要睇吓呢間I位响新學期有幾多個位放出嚟嘞 ! 如果有心想轉出去, 家陣就要開始做工夫, 聯絡社工安排見兒科醫生做評估同寫轉介信,有信先可以轉I位,務必要3月中或之前已準備好同已入表。
http://www.swd.gov.hk/doc/rehab/Waiting%20IP_092010.pdf

原帖由 Anpanmama 於 10-10-28 03:52 發表
首先要睇吓你個舊冧巴係幾時, 如果到有位時, 咁啱有其他冧巴早過你用梗其他服務嘅小朋友轉出嚟,而又選呢間I位, 就又要睇吓呢間I位响新學期有幾多個位放出嚟嘞 ! 如果有心想轉出去, 家陣就要開始做工夫, 聯絡社 ...

TKS! 學校已經比左D資料評估中心, 主任話佢地會睇下洗唔洗見醫生喎, 我想問下我點先可以知道, 我個舊NO. 排到幾時, 點先可以知道我前面有無人排呀 ?

‹ 上一主題|下一主題