用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 會唔會一間都唔收?
go

會唔會一間都唔收? [複製鏈接]

大家唔好咁灰啦!
我們做家長的都是希望幫自己的小朋友盡量爭取多點機會,唔努力試下就一定什麼都得唔到......
我個女只可以算是中b,而且今年咁多bb,我都幫她報很多間......我覺得有時interview除了講實力,都真是好講彩數,但如果間kg因為我們的家境,是否名人...等去決定是否收我個女,我會覺得...佢已經唔係我杯茶.....

所以大家唔好怕啦! 努力咗先算...互勉之!

唔好咁擔心啦! 佢當日病先會表現唔好......你個仔是大仔,各方面應該唔會太差的,如果你覺得佢某方面唔得,就針對性train下佢啦,如果有疑問,你講出來,看下是否可以給你一些意見......
唔好氣餒,面試遊戲剛剛才開始......加油!

原帖由 LamCoco 於 10-11-1 01:33 發表
我仔係08年一月大仔~ 上星期六去面試! 我真係無諗過差成咁...唔睬人+指定要玩某個玩具, 十問九唔應, 仲要發脾氣+大叫現青筋咁濟~ 未考完個老師已經話..."睇下waiting list有無位再考過, 佢今日唔係好合適面 ...

哈哈,好可愛........

原帖由 bibikids119 於 10-11-2 09:53 發表
係呀,佢地真係會專登玩嘢,答相反呀!我個都係大B嚟-佢話自己得一歲

你個女.............

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-2 10:28 發表

我個話5歲,有次問佢個口用來做乜佢話all po po

我跟住問pat pat有乜用佢話食嘢

唔好咁早擔心住......努力加油!支持你!

原帖由 anlywan 於 10-11-3 13:06 發表
其實我應該一早加入你地的話題....因為我有個0801大仔但現在只講單字...但番學咩都會...坐的定很會同小朋友玩...但見學校時就真是佢在度選啦!鐘意就做吓等的久就不耐煩...到佢IN時時好簡單的問題就算唔會講但一定識 ...
‹ 上一主題|下一主題