用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: emother
go

真奇怪 [複製鏈接]

呢個TOPIC 開得真係好貼切....."真奇怪"..... . 點解有人可以長期守住個與自己無關既TOPIC....

照計, 最緊張既應該係真道家長才對... 點解會有人WEEKEND 都咁得閉呢! ... 看來.. 真道同佢都應該有D關係喎... 唔知係同區對手 OR 係俾人炒左既老師 OR 個小朋友不獲取錄果D 呢

呢位網友似乎講得蠻有道理... 但係我睇左好耐都不太明白...  直至8歲兒子問左我一句:[公帑和公眾利益係台灣國民所擁有的, 點解佢地唔關心呀? 點解會話係陳水扁家人關心呢? ]... 又係喎, 陳水扁佢貪污既錢係佢d 國民既...台灣國民唔討論, 唔通要我地香港人去討論佢.... 除非我地曾經俾陳水扁欺騙過啦...

好奇想知就菲律賓旅遊巴挾持事件, 如果死既係菲律賓人, 而唔係香港人, 唔知曾特首會唔會同阿基洛三世講話對佢地份調查報告感到失望呢????

原帖由 viewer 於 10-11-20 22:14 發表
台灣人真奇怪,陳水扁涉嫌貪污事件,雖然涉及公帑和公眾利益,但最緊張既應該係陳水扁家人才對... 點解會有人都咁得閉(閒)參與這個無關的討論呢? ...

看來.. 陳水扁同佢都應該有D關係喎... 唔知係政治對手 OR 係俾陳水扁 ...

多謝你的提醒.... 我都係費事浪費時間去同d沒有自己主見而成日跟人口水尾的人講野喇!

please check pm.

原帖由 littlefaith 於 10-11-20 22:09 發表

好多真道嘅家長,已經好少會响BK留言,好多都有自己的Forum(當然係Private的),或者Facebook自己Form咗Group。

至於點解啲無聊人咁得閒,經常搵機會全天候插真道,呢樣真係問佢哋自己先知。不過有啲應該係同區某啲學校嘅家 ...
‹ 上一主題|下一主題