用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 SFA 最終考左乜??
go

SFA 最終考左乜?? [複製鏈接]

因為今日撞左培正面試, 聖方濟唔畀我地面試 (只係遲左D). 所以無得面試. 同這校無緣.

今日收到某校收囝囝, 我想我地應該唔會再叩聖方濟了. 但聖方濟係好學校, 大家畀心機啦.

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-6 17:55 發表
我個仔, 死都話冇考英文串字, 冇中文認字.....只係比左D 圖片佢, 問佢係乜野O黎, 又問乜野顏色, 我覺得冇可能咁淺. 同埋有問加減數, 佢話問左5+1+2 & 15-3
英文就只係佢一行埋老師到, 老師問"WHAT'S YOUR NAME...... ...

我只係IN 培正同SFA, 不過SFA無得IN. 而培正, 囝囝話寫看時鐘, 畫上一點, 二點至五點, 然後單獨面試, 然後找不同, 然後七巧板.

見左咁多間, 除左SFA外, 都無一間撞時間. SFA真係無緣了.

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-6 18:10 發表
我今日都係走3場. (大仔細女同一日IN)

我都係IN 完培正再去SFA, 時間冇撞, 但係IN 培正, 我覺得凶多吉小, 因為仔仔話佢果班, 有小朋友等到悶, 響個位到叫"好悶呀...得未呀" 跟住有小朋友跟佢一起講.....我仔仔都話 ...
‹ 上一主題|下一主題