用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: coco513
go

KV收生 [複製鏈接]

據聞係, 除左有兄姐果D之外, 好似話總之幫朋友經學校攞FORM果D都有2ND IN既機會, 街外人就冇...因為我都有幫我朋友攞FORM, 見到佢張FORM上面有MARK低晒我個小朋友的資料, 同埋IN果時, 個老師有問我朋友同我係咩關係, 點識 (類似有多FRIEND咁)...

原帖由 giant_japan 於 10-11-18 11:17 發表

2ndsister
係咪只有兄姐係度讀緊先會有機會再IN多次? 其他第一次的就一定沒有機會再IN多次呀?

吓? 我識人入面讀, 蠢咗! 無叫佢幫我攞form!!
不過interview時佢有問我係咪識人入面讀~

2ndsister,

老師真係咁樣講? 係就好啦!
希望我地個個都收到offer啦!
係呢, 你知唔知如果老師mark左am only,
係咪真係am冇位就變waiting,
唔會再問家長pm考唔考慮架?

原帖由 2ndsister 於 10-11-18 10:35 發表
不會吧, 因為有家長問過老師, 如果有兄姐係度讀緊, 一定會比多次機會你IN, 即2ND IN, 如果你冇收到電話, 即係冇問題囉...GOOD LUCK!
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

咁我又唔知呀, 因為我IN果時, 個老師問我會唔會考慮PM, 我一口拒絕左, 因為我諗住大果個明年AM, 我無理由細果個讀PM啫...

原帖由 BabyHilary 於 10-11-18 14:02 發表
2ndsister,

老師真係咁樣講? 係就好啦!
希望我地個個都收到offer啦!
係呢, 你知唔知如果老師mark左am only,
係咪真係am冇位就變waiting,
唔會再問家長pm考唔考慮架?

...

del del del

親子童讀樂

唔該我想知2nd in 係喺邊日呀?

Me too. No wonder the interviewer and interview was so boring la.

原來你一口拒絕添, 仲直接過我haha!
其實我都同你一樣唸法,
同一間學校唔通都1個am1個返pm咩!
原帖由 2ndsister 於 10-11-18 14:19 發表
咁我又唔知呀, 因為我IN果時, 個老師問我會唔會考慮PM, 我一口拒絕左, 因為我諗住大果個明年AM, 我無理由細果個讀PM啫...
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

‹ 上一主題|下一主題