用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真第二場面試 - 有無家長收到offer ar?
go

崇真第二場面試 - 有無家長收到offer ar? [複製鏈接]

有冇人今日收到信呀?

有冇人知道學校幾時寄出結果呀 ?

收到啦!收到啦!收佐入IK1 呀!好開心呀!我地無宗教無關係gar!

回復 42# okangelmama 的帖子

To be honest, 我阿b當日的表現,我自己幾滿意...佢在玩具房時pick了d 煮飯仔玩, 我同佢講可唔可以煮d野俾小朋友食, 佢就拿起隻碟同隻玩具蛋走去個Net到and said "I cooked an egg for you"...the NET and I both felt a bit surprise... 之後入去interview 時又主動跟普通話老師說午安同說自己名字 (普通話...因為而家在LH讀N班老師教的)....不過唱歌仔時就冇咩反應....NET story time時佢係那group第一個先舉手,然後出去幫NET用支棒指那個是公仔的耳朵....然後自己倖返支棒個NET...可能佢在LH已有NET 班主任...上課模式都差不多....習慣了所以不會怕....

而家反而考慮係唔係真係放棄LH (因LH都可以直上英普班, 但沒有小學backup). 但LH 真係一間好唔錯的學校!!

Thanks for your greeting! LH = 學之園 :D

原帖由 Jessiechow720 於 10-11-15 14:39 發表
LH is which one, please?

恭喜晒呀! 有機會做同學仔呀... (Is it the school of your 1st choice?)

原帖由 love旦 於 10-11-15 16:58 發表
收到信了....收咗pm......

邊間靈糧堂? 如九龍城那間我自己唔太recommend.... 你小朋友係邊type? 我覺得靈糧堂d學校會比較輕鬆d....祟真水平會comparatively高d..esp. on language...不過亦都谷d....你like ng like 崇小呀?
我都諗緊TT vs LH, 你有點睇?
‹ 上一主題|下一主題