用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 你地囝囡有冇飲奶類飲品? 想請教下....
go

你地囝囡有冇飲奶類飲品? 想請教下.... [複製鏈接]

你仔幾大?如果佢食固體食得好,其實係咪唔一定要飲奶呢?
我仔就係食得唔好,剛剛比佢試緊傳銷既營養蛋白粉曲奇味,佢好LIKE飲,但其實佢咁細個...都唔知係咪唔應該比佢代替奶....因為呢D係大人既代餐(增肥或減肥或控制體重用架!)....
唉如果要跟足幫佢介呢樣介果樣,我實做唔到呢!

sharon,
聽你咁講....唔通我真係要行呢一步?
請問你仔仔介D乜?&響邊度做TEST?點做?幾錢? THANKS.

owl2046,收到,THANKS!.
PM你費事好似賣廣告咁,我仔食左2日咋...唔知好唔好,得唔得架喎?但佢好LIKE飲...我仔由細到大都唔多肯食野,但而家番左學校佢都肯食,因為驚老師!
但我今朝發現佢份早餐好鬼小,係三文治,只係大人既1/5...真係勁細份,我仔唔識叫夠唔夠架,&仲小半杯唔知乜奶....唔怪得佢而家放學番到HOME,會問我攞奶奶啦! 我見過佢茶點果舊麥包又係得1/6-1/8到,真係好離譜....!!!(我響window望入去!)
heihei007,我隻仔唔LIKE食野,好煩,請PM教我!THANKS!
‹ 上一主題|下一主題