用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼稚園 聖保祿今朝交表啦。。
樓主: sunnyvivian
go

聖保祿今朝交表啦。。 [複製鏈接]

原帖由 KK07 於 10-11-22 13:34 發表
咁又唔可以話做勢,比有D派form都要排隊既,已經好la...
我係校方都唔會接受郵寄, 收幾千封信,拆幾千封信,再寄幾千封信,咁不如家長每人花D時間,唔使搞到校務處淪陷!

...

Agree !! 再者,如果要做勢學校就唔駛提早成個鐘開始收表,又唔駛盡量安排啲家長在校內排隊 (雖然因人太多,有家長要企到出門口).........

ptu,
填左張 form去到都唔交,你都幾特別喎! 不過成3000+人報名,都唔駛做勢啦!
原帖由 ptu 於 10-11-22 10:24 發表
我去到見到幾百人排緊隊, 同老公商量過後決定唔交, 放棄呢間學校, 交FR. 都要做勢, 算吧啦!HAHA, 其實只要接受郵寄申請表咪唔洗人家咁辛苦LA

原帖由 ptu 於 10-11-22 10:24 發表
我去到見到幾百人排緊隊, 同老公商量過後決定唔交, 放棄呢間學校, 交FR. 都要做勢, 算吧啦!HAHA, 其實只要接受郵寄申請表咪唔洗人家咁辛苦LA

郵寄申請表好易寄失或走失!親自排隊親手交最公平!做勢? st paul 唔洗做勢人人都知佢係好學校啦!
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

原帖由 happysin 於 10-11-21 07:31 發表
更正,其實班中最細的是8月, 因為10﹣12月應該是全部對上一年出世, 即超大女。

哈哈,咁我可以收工,出年有興趣先再Apply過!!
‹ 上一主題|下一主題