用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 自行 - La Salle
go

自行 - La Salle [複製鏈接]

Anyone know, 自行 LaSalle accept how many students today?
   0    0    0    0

http://lasalle.mysch.net/it-scho ... _p1a_1290179744.pdf

http://lasalle.mysch.net/it-school/php/webcms/files/upload/tinymce//news/p1/1112_p1b_1290179744.pdf

原帖由 Lilna 於 10-11-22 11:08 發表
Anyone know, 自行 LaSalle accept how many students today?
無知是福

自己數下就知啦

40個

醒目開學勳章

Hi Brian1950
我1st round 衰左我念我都要去定文武廟

Group A - 41
Group B - 49
      Total :90

貢獻勳章

List A 所有的小朋友都係所謂 "世襲制",即係有哥哥正在喇沙小學就讀,或者係父母現為喇沙小學教職員。

List B 的小朋友就乜都有可能,但相信一定有以下關係,包括:爸爸係喇小舊生 / 哥哥係喇小舊生 / 小朋友係天主教徒 + 大仔。因為在自行收生階段,15分係無可能入到,而20分或以上者,一定係上述幾類人仕。

hi hi,

有心唔怕遲,我靠晒佢架.

原帖由 fundfund 於 10-11-22 11:19 發表
Hi Brian1950
我1st round 衰左我念我都要去定文武廟
無知是福

即係世襲位唔算多. 所以今年第一輪以分數抽入的機會大些(當然指20分以上, 15分之下不必妄想).
‹ 上一主題|下一主題