用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 St Catherine result
go

St Catherine result [複製鏈接]

原帖由 alicialee1210 於 10-11-29 17:55 發表
我都冇信心佢地會收我個仔, 因為8000去爭600個位, 入唔到真係好正常, 但人始終都想有奇蹟出現, 明天唔知有冇奇蹟呢?

係三千幾去in,收700個。1/5機會左右啦~~

原帖由 charlotte2008 於 10-11-29 18:12 發表
話抱平常心啫 ,  機会渺茫 , 但總是有盼望 , 快D揭盅啦 , 我个心囉囉攣 , 好唔安樂 , 日日昅住个信箱 , 看更一定覺得我痴痴地 , 又成日問佢今日派咗信未 , 呢段時間 , 真係畢生難忘 , 而家完哂所有interview, 唔知點 ...

我同你一樣,等緊呢幾間~~

我依家直程緊張到唔敢開信箱,真係人都癲!!

原帖由 Siupak222 於 10-11-29 20:51 發表
Really ??

Yes, 朋友嘅朋友响SC教書講嘅~~仲話無派8,000張form,去in嘅唔夠4,000。

No. 係咪真係由0001開始呢?我見個個都係4xxx~~

不過我只求結果,派幾多form,幾多人in無所謂,收就得!!

原帖由 dandanmami 於 10-11-29 21:13 發表
幾多都好啦, 其實都想知個result啫, 我個仔當日in得勁衰, 所以冇望架啦, 但都係想得個知字啫!
所以明知唔得, 但要等個reject letter都唔係幾開心~

唔好灰心啦!我表嫂話佢個囝嗰年in得好好都無收,但係朋友仔完全無出聲反而收咗。所以「希望在人間」呀!!

原帖由 charlotte2008 於 10-11-29 21:28 發表
Yes... I saw all kids at our time slot were with similar number lots. And the kids at the same queue were at similar months of birth.

Your number was so "small" and must be at earlier sequential ord ...

我個囡班0812BB朋友仔,全部no.都係4xxx~~

幼稚園都咁,真係唔敢想像考小學嗰陣點算,到時再老幾年,都唔知仲捱唔捱得住!!

原帖由 kit_hangwong 於 10-11-30 10:57 發表

Where do you live?  Why can you receive the letter so early??  How was your BB performance on that day?

係啦,咁快知~

我住青衣次次都好次先收到信。上次遲人地3-4日先收到份form。

有Waiting都好呀,都有個希望吖,快d做定準備~~

Offer Letter有7張紙~~

我個囡係0812B, 收咗羅福道AM Session。

原帖由 Coki111hk 於 10-11-30 17:08 發表
唔知有無人用中文面試而有offer呢?

我地係用中文面試嘅,因為我個囡係0812超細B,佢比較理解中文多D~~結果收到AM Offer。

有無0812B有E/C AM Offer?
‹ 上一主題|下一主題