用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 淘大的聖德肋撒幼兒園
go

淘大的聖德肋撒幼兒園 [複製鏈接]

原帖由 LaiMing1966 於 10-12-1 11:00 發表
想問大家對淘大的聖德肋撒幼兒園有乜comments,因為見BK都無乜人講。其實我都屬意呢間,因為本身係天主教徒,而呢間又係天主教既,但經歷完報名和interview之後,就覺得麻麻地,所以想問下大家意見。原因如下:
1. 9月頭打去問報名 ...

我係住淘大ga, 聽你咁講, 都有d 担心, 我都打算出年幫仔仔報呢間, 因為係姐姐湊, 所以想搵間近近地 (最好就係樓下), 驚工人掛住講電話, 亂過馬路, 其實我都報左大榮華果邊果間小童群益會樂緻幼稚園,   你有冇報到呢間ar? 有冇咩comments?

原帖由 LaiMing1966 於 10-12-1 11:00 發表
想問大家對淘大的聖德肋撒幼兒園有乜comments,因為見BK都無乜人講。其實我都屬意呢間,因為本身係天主教徒,而呢間又係天主教既,但經歷完報名和interview之後,就覺得麻麻地,所以想問下大家意見。原因如下:

我住淘大ga, 聽你咁講... 都好担心, 因為我首選係想幫仔仔出年報呢間, 因為係工人姐姐湊, 驚佢掛住講電話, 亂過馬路, 咁咪想搵間係我屋企附近 又唔駛過馬路ga,  會放心d! 其實我都有報到另一間, 係大榮華附近果間樂緻, 你有冇報到ar? 唔知呢間ok ma?

我住淘大ga, 聽你咁講... 都好担心, 因為我首選係想幫仔仔出年報呢間, 因為係工人姐姐湊, 驚佢掛住講電話, 亂過馬路, 咁咪想搵間係我屋企附近 又唔駛過馬路ga,  會放心d! 其實我都有報到另一間, 係大榮華附近果間樂緻, 你有冇報到ar? 唔知呢間ok ma?

睇黎呢間既comments 都唔係太好, 頭先我打左去問關於約interview 既野, 個男職員話可以隨時上去in, 佢仲提我最緊要帶埋小朋友上黎, 咁可以即時俾佢地睇下小朋友識唔識講野 & 其他野wor! 咁我就問佢係咪要交報名費, 佢就話係ar... $30 報名費, 如果我覺得啱, 仲可以即時俾左$660半日班既留位費, 我問佢: 咁快俾? 實收實有位ga? 個職員景然話有wor! 有冇咁兒戲?!!!
‹ 上一主題|下一主題