用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 鑽石山靈糧幼稚園 鑽石山靈糧第二ROUND OFFER信收到未呀?
樓主: wing.2bb
go

鑽石山靈糧第二ROUND OFFER信收到未呀? [複製鏈接]

請問BK mama你地有無人今日收到鑽石山靈糧堂第二ROUND既OFFER信呀?
聽BK的mama講第一ROUND既OFFER係尋日(6號)交留位費喎!!mouth:" />

0    0    0    0

原帖由 mya 於 10-12-7 16:25 發表
我估都唔會有幾多學位乘....如果唔係,佢地仲唔那那聲出OFFER咩!  我都唔抱希望啦....

Agreed. 我都估街位真係唔多喇, 咁你有其它KG offer未呀?

原帖由 RC-mama 於 10-12-7 19:46 發表
我都未收到任何email / 信件... 可能要等到星期五先有消息喇!

唉收同唔收都剩係想知結果姐

回復 2# 甜夢噹 的帖子

請問你小朋友有冇讀佢嘅N班架?

ME 2 Only waiting list !!

Hey seems this KG like to take girl more than boy wor... BK mama, what do you think?
‹ 上一主題|下一主題