用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價收信討論
go

創價收信討論 [複製鏈接]

今朝睇到創價出左信的post, 緊張左成日 (返朝9晚10) 要頭先返到黎睇信, 收到喇!
係粉紅色am offer, 好開心~
希望未收到的各位明天都收到信啦!

咁你都起到我babykingdom嘅底咁叻ga!!! 希望你今日都收到信啦
原帖由 kmmum 於 10-12-7 23:24 發表
MS 仔? 再次弓喜你! PS (我係向太)

回復 8# BBUU 的帖子

我27號IN, 尋日收到OFFER 信

回復 13# evaywwong 的帖子

係呀, 就係果日IN完個老師先話我地知有3/F可以上去玩...係果度影.. 早知有3/F 就唔洗呆呆咁係2/F 等餐矇..

我都係答無的. 咁結果又唔係一定有關係嘅, 唔好鑽太多尖, 收唔收, 有咩野標準, 真係一個謎
運氣+緣份都好重要, 只需要對自己的小朋友有信心就OK喇~
原帖由 bb0322 於 10-12-9 18:24 發表
Soka問我有無返playgroup or nursery.我答了事實"無"。我唸應該都幾重要!

成日都話, 學校就係社會的縮影, 咁梗有好的 有唔好的, 老師係你果15MINS VS 5MINS 的對比下就可以得出大細超結論 再推論至 呢間學校不應該去讀.......唔...不敢苟同~
同埋我覺得你咁豪氣可以放棄得的話 相信都會有其他offer ga~ good luck~
原帖由 richmoney 於 10-12-14 18:58 發表
因為覺得唔多公平關係 , 有大細超之嫌 , 老師 interview 準則不一 .......雖然我個小朋友有 am 位 , 但都唔會讀 .
事原我個小朋友同個 fd 小朋友 都係上2 樓 5 號房 in , 入親呢間房既小朋友真係 in 好耐 , 起碼 10- ...

我同你情況一樣. SOKA AM, MS 有PM , 不過都係會揀SOKA~ 想佢習慣AM的生活多D~ 同埋 2間係Interview時俾我的感覺,真係soka 好d
原帖由 okangelmama 於 10-12-16 23:36 發表
O~不過我係下午班,唔想咁早起身,所以一早就係報下午班,其賨我都好心大心細,唔知讀MS好定SOKA好,MS只係個人喜好,我自小已經好鍾意MS個環境,不過SOKA又有真係好好彩俾我小朋友入到,當日我老公都無去INTERVIEW,我一心諗 ...

你要的片,click 呢條link, 今朝9:45剛做完, 你留意下, 佢會成日重播的
http://idioms.etvonline.tv/etv/front/timetable.jsp?AMPM=am&YEAR=2010&MONTH=12&DAY=17

原帖由 靚媽媽店 於 10-12-17 10:54 發表
你好!我認同石老師嘅教法,理解分析比教重要,希忙令女女可以creative啲。我都好想搵翻嗰段片.. :)
‹ 上一主題|下一主題