用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 王少清幼兒園暨幼稚園
樓主: 仲尼
go

王少清幼兒園暨幼稚園 [複製鏈接]

原帖由 loklok0104 於 10-12-16 12:22 發表

或者你試吓打電話去順利協康會問吓,佢地有個playgroup係逢一,三返半日,價錢好平,約$400-500/mth。我之前都有諗過俾仔仔返呢個playgroup,不過由於好full要waiting,而我仔仔又唔識講野既關係,我又心急,於是無等就去左而家既 ...

多謝你既意見 , 我會打去問下 . thanks !

原帖由 仲尼 於 10-12-16 13:40 發表

多謝你既意見 , 我會打去問下 . thanks !

唔洗客氣,我都希望可以將自己知道既資訊以可以到人!

原帖由 仲尼 於 10-12-14 15:07 發表
我的小朋友至從弄濕衫袖之後 , 搞到氣管炎入院 . 11月只返了2日學 . 返了一星期 , 12月頭又咳了 , e生叫唔好返學住 , 到依家又2星期無返學了 . 但學費个个月交足 . 每个月只返果3-4日 , 又要睇e生 . 負擔真係好重 .  ...

上星期學校出左個好嚴重的錯誤,不小心比左一d我bb唔食得既食物佢食,攪到我bb 立即出現嚴重敏感,我地市明bb 係唔可以食呢d食物,真係比佢地害死!!!!

原帖由 baby-G2008 於 10-12-18 11:06 發表

上星期學校出左個好嚴重的錯誤,不小心比左一d我bb唔食得既食物佢食,攪到我bb 立即出現嚴重敏感,我地市明bb 係唔可以食呢d食物,真係比佢地害死!!!! ...

甘依家你bb有無事呀 ?? 嚴重地再同老師講一次 . 唉 , 無辦法 . 佢哋一定唔會甘慬慎記得 . 唯有自己再多d提醒 .

回覆 11# dodonalds 的文章

今日開始返學啦!希望細佬身體健康!不過, 今個月學費真係貴!(希望出年係新學校會好D!)
‹ 上一主題|下一主題