用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 英華開始取錄了嗎?
樓主: thomasha
go

英華開始取錄了嗎? [複製鏈接]

識人入點都一定有, 唔好講入學oY, 行行都無O甘,.........我都識有人用人事入某學校, 當然小朋友本身不能太差, .........公平???? 現實社會就係O甘.......
講真, 大部份小朋友都差不多, .......十零分鐘, 認識清楚個小朋友???? 無計, 遊戲規則係O甘........

[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

原帖由 thomasha 於 10-12-14 12:51 發表
我們會在聖誕假期外遊,真的要獎勵一下一家三口過去半年來的努力,明年一月開始終於可以過回像人的正常生活。

為什麼呢???? 之前很不像人嗎????
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

原帖由 2LittleMonkey 於 10-12-14 16:53 發表
對!!!! 過去半年既生活真的不像人, 直到現在, 我過既生活像仍然不像人!! Never ending!!!

Ha ha!!!! 自從阿仔出世, 上年阿妹出埋世, 我老公連最鍾愛既 HIFI都無得聽, 連出街食飯都好求其, ........依家又開始同妹妹搵2歲班, You're right, never ending............but happy & enjoy!!!!  Cheers!!!!
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

原帖由 thomasha 於 10-12-15 13:43 發表
真諷刺,除左英華之外,其他學校有簡介會o既我都可以成功登記和/或參加,而家就係英華同SSCPS之間揀。我就無你咁搏,聽足兩年,所以都唔好話,好似我咁懶選擇的確少d,你咁勤力就一定有回報。 ...

thomasha, 您放棄左救恩????  Correct me if I am wrong.
Cheers!!!
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母
‹ 上一主題|下一主題