用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 有冇收到york通知信可轉上午班???
go

有冇收到york通知信可轉上午班??? [複製鏈接]

我個囝收到york pm offer,早前寄咗信申請轉am,唔知有冇mami收到批准信呢? 有冇人知道幾時會通知?我識一個mami佢收到信話可轉上午班,不過佢個小朋友係pn......
我好想讀york,但如果係pm真係好煩,可能搞到要讀另一間
o既am.....
   0    0    0    0

原帖由 chacomum 於 10-12-13 13:06 發表
我個囝收到york pm offer,早前寄咗信申請轉am,唔知有冇mami收到批准信呢? 有冇人知道幾時會通知?我識一個mami佢收到信話可轉上午班,不過佢個小朋友係pn......
我好想讀york,但如果係pm真係好煩,可能搞到要 ...

你朋友個小朋友係 pn 上午班轉到 int'l 上午班 ?

唔係呀!佢係PN 下午班轉PN o既上午班......
而我個仔係K1下午班申請轉K1O既上午班.....

未!
我都未收到信.
學校話4月先會通知有無位轉.

係呀....應該要4月先知...因為3月又要交費, 到時可能會有人放棄學位先比到出黎...

My son got accepted for local class (K1) PM - got phone call a few days ago, can change to AM.
‹ 上一主題|下一主題