用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) K2課程跟進
go

K2課程跟進 [複製鏈接]

right.  I'm also concerning the adjustment of curriculum.

原帖由 icbb1230 於 10-12-28 12:19 發表
Any mummy goes to school everyday?  If yes, can u help to have causal talk with Sister Pauline/Principal Ng/Ms Chiu?  

I believe all GH parents are really concerning about the curriculum.
~easybring~

我好貪心呀...想加深程度之餘, 也要有系統地教!  講就容易, 做就難.  希望我地可以成功!

原帖由 elmolly 於 10-12-29 00:39 發表

我都好想知, so far k1而家係多左功課, 但就唔覺加深左d乜
~easybring~

都係收左一次發展報告.我仲未摸到學校的模式和系統,唔知點配合.囡囡唱聖詩和天主經好熟.

原帖由 icbb1230 於 10-12-29 23:07 發表
easybring,

我相信GH大部份家長都是願意為女兒付出時間的,所以只要學校有具體方案及計劃,我哋GH家長一定會配合。

我最怕是齋講唔做啫.....我剛醒起每兩個星期的發展報告,我so far好似只收過一次,你哋呢?抑或派咗但阿女 ...
~easybring~
‹ 上一主題|下一主題