用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人1月15日去左基督教中心幼稚園in N班? ...
go

有冇人1月15日去左基督教中心幼稚園in N班? [複製鏈接]

我都收到offer letter啦, 本來交form時, 我係揀am, 不過經過呢個冬天之後, 發現阿女原來係10幾先起身, 所以interview完咗之後, 同個老師要求讀pm.
太好啦, 其實我真係好鍾意呢間學校, interview時, 老師都話我地知佢地係好著重德育發展. 尤其見到而家D時下青年, 我就更加覺得德育發展響小朋友成長過程係一個好重要嘅環節.
因為我個女係大女, 所以都有好多學校offer, 不過我同老公已經決定讀呢間.

我都交咗呀!!! 而且決定讀呢間啦!

原帖由 chloe09 於 11-1-22 23:54 發表
今日交咗註冊費$660

我住西貢呀, 所以都係校車方便D. 你呢? 你係咪都係決定比佢讀呢間?

原帖由 chloe09 於 11-1-24 22:11 發表
恭喜哂!唔駛再烦腦了,你住邊區?坐校車定係自己接送呢?

我都係未收到.....

我都係讀pm呀! 本來申請時apply am, 點知經過一個冬天, 發現阿女好遲先起身, 而且我又係返下午工, 所以in完就同個老師講想讀pm. 冬天要咁早起身好辛苦呀!!!!

我諗住比阿女搭校車. 你地呢?

回覆 1# Tigerpooh 的文章

咁又係呀, 雖然我個女晏起身, 但係到1點零2點都係要瞓晏覺, 所以響返學之前, 我都要幫佢調節一下呀.
‹ 上一主題|下一主題