用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人知前太子Xperkids Ms Kitty 依家係邊度教? ...
樓主: jasperpapa2003
go

有冇人知前太子Xperkids Ms Kitty 依家係邊度教? [複製鏈接]

我用不到  PM, 請高臺貴手!!!!!!!

jasperpapa2003

請問可以把Ms. Kitty 的聯絡電話給我嗎?

謝謝!

原帖由 jasperpapa2003 於 11-3-9 00:36 發表
謝謝好心人,我finally搵倒Ms. Kitty 啦!      

用EMAIL 啦!

原帖由 codeone 於 11-3-10 14:37 發表
我用不到  PM, 請高臺貴手!!!!!!!

jasperpapa2003

請問可以把Ms. Kitty 的聯絡電話給我嗎?

謝謝!

MS Kitty YU (銅鑼灣) 係佢自己教番, 收費都係同太子差不多.   
以我所知 MS Kitty Yu 係太子做左好多年 + 佢係TRAIN 果D新老師同埋做教材, 經驗好豐富!   好多小朋友都好LIKE 佢.

Dear hoichun,

Would you kindly PM me on Ms Kitty Yu's information and contact numbers? Thank you very much!

hollisterneko

原帖由 hoichun 於 2011-3-11 14:28 發表
MS Kitty YU (銅鑼灣) 係佢自己教番, 收費都係同太子差不多.   
以我所知 MS Kitty Yu 係太子做左好多年 + 佢係TRAIN 果D新老師同埋做教材, 經驗好豐富!   好多小朋友都好LIKE 佢.

...

原帖由 jasperpapa2003 於 11-3-11 19:37 發表
我頭先打去,有個Mr. Hung聽電話,佢問我邊個介紹,我話我個仔仔係Ms. Kitty 舊學生,以前follow過佢二年,好辛苦先搵番佢。我問咗個course的info,同以前形式差不多,但係係香港呢便。佢都好好同我傾咗好耐,又問番我有關仔仔好多問 ...

不用客氣!   我仔仔都好LIKE MS KITTY 同埋最緊要係學到野.

原帖由 hoichun 於 11-3-11 20:37 發表

不用客氣!   我仔仔都好LIKE MS KITTY 同埋最緊要係學到野.

would you pm me her centre tel number ?

原帖由 Bowiema 於 11-3-7 14:31 發表
宜家Miss Katty果度係包括唔同既課程, oral, grammer, composition, vocabulary, proof read (for secondary school student), comprehension, writing都有. Writing就隔星期一次, 教完既vocabulary都要dictation.  ...

Pls pm to me.Thanks!

原帖由 hoichun 於 11-3-11 20:37 發表

Pls pm to me.Thanks!

原帖由 jasperpapa2003 於 11-3-11 19:37 發表
我頭先打去,有個Mr. Hung聽電話,佢問我邊個介紹,我話我個仔仔係Ms. Kitty 舊學生,以前follow過佢二年,好辛苦先搵番佢。我問咗個course的info,同以前形式差不多,但係係香港呢便。佢都好好同我傾咗好耐,又問番我有關仔仔好多問 ...

Hi....你好,我囡囡都係響superkids讀緊,覺得好好呀,可惜表弟仔考唔到...可唔可以pm比Miss Kitty 間補習班d資料我呀?....如收費,時間呀之類.我想幫表弟仔搵d有咁上下水準呀....唔該.

原帖由 hoichun 於 11-3-11 14:28 發表

...

Hello Hoichun

i want to know too. can you pls om with many thanks
‹ 上一主題|下一主題