用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 火炭樂基好唔好?
go

火炭樂基好唔好? [複製鏈接]

0    0    0    0

原帖由 popong 於 11-3-12 22:38 發表
火炭樂基好唔好?
我想幫BB報N班,但佢只有一天可以取報名表,呢間學校好好咩?有冇人讀緊?
中英文班或國際班好?
又冇車在第一城直接到學校? ...

"好"又好難入!你CHECK下之前的人所比的意見,90%是正面的.就是因為好,連KV及SC收了仔仔,我都煩左好耐轉唔轉.

Hi Jcmchan

如果SC收一定唸SC啦, 佢比HKPS更好呀

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 HSH3410 於 11-3-15 17:05 發表
Hi Jcmchan

點解咁講呢?有無d實質d嘅嘢比較到呀?
我只知SC K2開始寫字,hkps K1就要寫字喇!
恐龍家

我讀緊Ascot preschool,SC有offer都放棄左,邊間好D冇準則...但個人好鍾意Ascot prechool,細校...樸實...校長事事親力親為~

原帖由 HSH3410 於 11-3-15 17:05 發表
Hi Jcmchan

其實好多人都甘講,不過佢地又唔舉例,真係叫人唔明白......請可否說明d嗎??還是只是外界流傳??

HKPS is small class with high quality NET & PTH teachers. Heard from my friends, the P1 result is good from HKPS. Agree with above that 校長事事親力親為, she can share & always give valuable suggestion to parents.
‹ 上一主題|下一主題