用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 好開心呀, 我仔仔搞珠中左頭奬呀
go

好開心呀, 我仔仔搞珠中左頭奬呀 [複製鏈接]

好開心呀, 我仔仔等左年半搞珠終於中左頭奬呀, 係返屋企附近, 方便好多, 不過我無參觀過呀, 我貪佢夠近有咩事都方便接送

大家都好快收到通知啦, 如果心急可以直接打比自己社工問下, 因為我個社工得我仔仔呢個CASE, 所以好快通知到我~~~

0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

弓起弓起
希望你仔仔校園生活愉快
原帖由 我係女仔 於 11-4-4 11:27 AM 發表
好開心呀, 我仔仔等左年半搞珠終於中左頭奬呀, 係返屋企附近, 方便好多, 不過我無參觀過呀, 我貪佢夠近有咩事都方便接送

大家都好快收到通知啦, 如果心急可以直接打比自己社工問下, 因為我個社工得我仔仔呢 ...

這不大抽獎和攪珠, 是按申請日期編, 早申請早有位, 不是抽籤, “大抽獎”和”攪珠”是用在小學統一派位時的, 請其他新手家長不要誤會。

醒目開學勳章 王國長老

我以為而家轉左制(我都知有D唔同, 我仔果時可以大包圍), 樓主話中頭獎都無講錯既, 如果無人畢業, 又點會有位放出黎呢, 有時都要講運架

原帖由 overcomer 於 11-4-4 12:28 PM 發表
這不大抽獎和攪珠, 是按申請日期編, 早申請早有位, 不是抽籤, “大抽獎”和”攪珠”是用在小學統一派位時的, 請其他新手家長不要誤會。

妳好快呀.
冇人通知我,搵唔到自己社工
好煩呀....

醒目開學勳章

社工冇找我 佢三月重同我講佢做到四月咋 都唔知边個跟我個case lu 反而學校通知咗我個大仔入到i位 因為我個仔係到讀緊普通位

都唔知我細仔入唔入到s位呢?

原帖由 我係女仔 於 11-4-4 11:27 發表

大家都好快收到通知啦, 如果心急可以直接打比自己社工問下, 因為我個社工得我仔仔呢 ...

原帖由 pinkdoll 於 11-4-4 15:47 發表
社工冇找我 佢三月重同我講佢做到四月咋 都唔知边個跟我個case lu 反而學校通知咗我個大仔入到i位 因為我個仔係到讀緊普通位

都唔知我細仔入唔入到s位呢?

...

咁你試下打電話比你個社工問下, 如果無做既話, 問下邊個跟進你仔仔既CASE, 要吹下佢, 你話好急

我都有打比社工問仔仔派唔派到心水s位
社工就話結果巳經有,不過資料係主任到,所以她本身未有名單呀
話攪埋內部相關手續就會寄信比派到位家長
就講明今日仲未開始寄信呀
我都好急想知,上年1月排到現在心急死啦!!

我排到喇s位好開心
長沙湾中心
終於等到^^

原帖由 ling619 於 11-4-7 13:31 發表
我排到喇s位好開心
長沙湾中心
終於等到^^

恭喜晒呀
當初都諗住唔得架啦, 因為我揀果兩間都係去到09年頭到, 我係10月麻, 諗住唔得再等多年架, 讀住E位同幼兒園先, 點之4月4日社工就打黎有S位比仔仔, 仲係頭一志願

長沙灣都係我心水之一呀, 但我揀落表呀, 因為好遠呀, 唉, 我朋友話好好, 好多活動, 社工好落力

‹ 上一主題|下一主題