用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 KV 要交大訂同做校服喇
go

KV 要交大訂同做校服喇 [複製鏈接]

校車同校服有加價, 但學費真係好多年冇加過,
其實佢就算年年加都大把人想讀,
好欣賞kv可以反潮流而行, 繼續實而不華!

原帖由 leeleelee1207 於 11-5-9 11:13 發表
KV 好似好多年無加學費, $2,477 一個月超值呀...
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

冬天裙or褲都係1條足夠, 裇衫我都只係買1件,
因為冬天天氣乾燥, 放學即洗即浪一晚就乾!
另外15度或以下會著運動裝,
上個冬天著裙/褲機會唔多(當然天氣每年唔同)!

原帖由 BCLA 於 11-5-13 10:05 發表
我問咗學校可以遲d買都得, 但可能到時無你想要ge size,
要等吓。

另我想問女仔冬天灰裙, 買一條 or 兩條好呀 ?
唔知係咪可以手洗, 因怕好快唔啱著 ?
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

運動裝有d班mon & thu, 有d班就tue & fri!
我原本買左2套夏季裇衫+褲,
但唸唸下夏季咁薄, 洗左好快乾(夜晚開冷氣),
所以將1套未開包裝嘅換大1個size第2年先著!

原帖由 BCLA 於 11-5-16 15:04 發表
leeleelee1207 & BabyHilary,

Thanks !!
想問係唔係1日著校服1日著運動服 ?
如果係咁,夏天裙買1條都得喎(即日洗)
‹ 上一主題|下一主題