用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 62網 (荃灣) 派位結果, 請分享.
go

62網 (荃灣) 派位結果, 請分享. [複製鏈接]

hi
我第一輪已20份ok左何傳耀,何傳耀係一間好好既小學我去睇放榜時,有好多人去睇放榜,不過都入唔到,d媽媽仲話唔會放棄叩門都要入呢間,因為d老師好好,好有心,會由老師親手製作杗課程給學生,仲要25人/1 class , 1 class 2個老師都幾好,一定照顧到學生先,我要搭校車都選何傳耀.你好好想下,你個係仔/女?我個係女,睇下第時有冇機會做同學.
原帖由 jonesccw 於 11-6-5 23:52 發表
可否說一下何傳耀及思源嗎

小女派了何傳耀 但心儀思源

聽說何傳耀亦屬不錯的小學

請問各位家長意見

謝謝

回覆 27# kiukiudaddy 的文章

第一,二輪學校冇得選擇,到叩門時有得選擇,邊間學校唔搵d有質既學生?擔心叩門好正常,我知道有部份學生有填何小都派唔到,因為個d係我朋友,你要計埋地區先得,我有一個朋友第二志願揀林金殿都入唔到,但另一個朋友第三志願先揀林金殿都入左,咁你咁有見解,可否解答一下呢?你知唔知何小升中派位都幾好,我唔知你對何小有幾了解,點解你會咁講說話呢?(不過D家長似乎無咩做功課,一間揀第四志願都派到的學校,竞然擔心要叩門?)

你係邊間石圍角小學?圓圓石圍角小學定何小令到你咁唔想去呀?

石圍角小學真係咁唔好?請說明一下解我困擾,圓圓石圍角小學定何小?我第一輪入左何小,你唔好嚇我呀!!!!

原帖由 seeloyan 於 11-6-26 23:48 發表
me2, 邊個話易咗?! 我派得唔好, 叩門亦冇間得! 現在唯有等或接受現實!
‹ 上一主題|下一主題