用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 有冇今日6月11日去播道interview的家長可以分享下 ...
go

有冇今日6月11日去播道interview的家長可以分享下 [複製鏈接]

原帖由 corliss_yu 於 11-6-12 10:02 AM 發表
各位家長:
你們是否報 2011-2012小一新生呢?謝謝~

我相信是!
但估吾到,in後補名單都成幾百人

原帖由 corliss_yu 於 11-6-12 02:42 PM 發表
freddielau:
我好驚是插班,我同阿仔報了插班,音訊全無

插班?邊年級?

原帖由 taboyan 於 11-6-13 04:00 PM 發表
兩樣都冇

想當年,兩樣都有!

原帖由 Lovely-Boy 於 11-6-15 04:34 PM 發表

太唔公平!太無情!我花了甘多心血尊嚴同時間去please個校長, 甘都唔比番個機會,

有人話 --- "佢都有講交叩門信係會俾多一次面試http://adex.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?bannerid=609&cb=2124機 ...

Have you ever called Principal Lo or school office if you're really interested in EC.....

原帖由 Lovely-Boy 於 11-6-16 09:33 AM 發表
Agree - 再一次的失望, ....很殘忍!

but 一切由神安排吧! ?? - 甘無情!  只有失敗的制度同人事先安排到甘!

我交比盧校長都交到痲木啦!我扮有誠意都扮到想嘔啦!我花了甘多心思作文比佢,仲要扮晒誠意權權死心撻地,  ...

"失望, ....很殘忍."..It's the reality !
How can you expect every cents you invest to have return.
Always be optimistic and "Tomorrow would be better"

原帖由 Lovely-Boy 於 11-6-16 02:10 PM 發表
話叩們信己keep 住叫我等消息, 我再一次confirm佢我mobile phone no. 及方便通電時間及打唔通都要留言.....等.   因屋企平日無人接電話, 我倆公婆返工又唔可以成日接私人電話,有時又要關機.  之前交信,校長話六月會c ...

照我埋解,校長真的会接見所以曾叩門的小朋友,所以你要主動聯絡學校,以免遺漏

原帖由 Lovely-Boy 於 11-6-17 09:12 AM 發表
問得好!  收生準則是怎樣??一句講晒; 隨心所欲

上年in既時候個老師照住張貓紙問我两公婆2條questions, 個老師好young又心不在焉,都唔知佢對我地班申請人有幾serious.  其中一條問我:  如果其他名校如收了我小朋友我 ...

道不同,不相為謀......
‹ 上一主題|下一主題