用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St. Cat pre-nursery?
樓主: an~gel
go

St. Cat pre-nursery? [複製鏈接]

我都收唔到,唔知係咪都係細B.....

原帖由 wchow10 於 11-7-13 09:28 發表
呀...個心好唔舒服呀!頭先打去SC,話比佢知我6月廿幾號寄左信去拎海濱南岸N班form,但冇回覆
個職員係咁質疑我,話6月廿幾號都未招生,我點會o個時候寄比佢,但我明明記得我寄之前已經睇左佢website,話會開N班ga,當然佢係 ...

我仲慘呀.... 我都係六月尾寄信去。但我寄左去海濱個地址,我自己理解係新校招生緊係寄新校地址。到我知道有人收到申請表,自己未收到,咪打去問。佢話「下﹖係要寄黎九龍塘架bor,仲有,你點知我地新校個地址。sorry,所有表派晒,我地無得再俾你。你九月申請k1啦。」

第一,新學校有新校長主任,我無理由寄去舊校。而且,其實一直以黎佢無正式招過生,大家都係抱自薦心態,寄乜野去law 申請表,寄去邊都係估估下。第二,佢成大個地址寫係自己個網站度,反問番我你係邊度搵到個地址,佢地d staff 真有趣。

收唔到表就萛,本身都係試下,預左唔得。不過,佢地行政確實有少少混亂。而且,本身學費都幾貴,俾得58000一年,無理由admin 係咁。
‹ 上一主題|下一主題