用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 書展兒童館有套牛津出的 Oxford Path
樓主: Carsa
go

書展兒童館有套牛津出的 Oxford Path [複製鏈接]

回復 bookreader 的帖子

Oxford path 係直接under oxford press, oxford press 又 related to Oxford U., 當然推薦啦

回復 ala28 的帖子

我買咗DR MAX 的ELECTRONICS ENGLISH (連發聲筆), 佢送咗BBC歡樂美語, 因我唔用分期, 所以叫佢送埋個發聲地圖俾我...

bookreader 發表於 12-7-25 12:48
明報報導書展期間 Oxford Path 賣出不少。其實我年年都去書展,教材內容就等各位自己研究了,但有一樣嘢必 ...

我同意, oxford path既職員真係唔會hardsell你, 我上去佢centre度聽左一個鐘, 佢介紹完仲俾番會展價我, 叫我考慮下. 完全無sell我呢!

引用:Quote:bookreader+發表於+12-7-25+12:48+明

原帖由 kimori 於 12-09-13 發表
我同意, oxford path既職員真係唔會hardsell你, 我上去佢centre度聽左一個鐘, 佢介紹完仲俾番會展價我, 叫 ...
我上年去BB展已聽過介紹,佢半年後先再send個電郵嚟跟進,非常含蓄

‹ 上一主題|下一主題