用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 比柏C琴行激死
go

比柏C琴行激死 [複製鏈接]

已經唔係第一次, 真係想同佢開片...
1.問親佢O地D staff野, 個個都話唔知!
2.老師有事調堂, 可以唔得通知家長!
3.我幫囡囡請病假, 佢竟然同我講"唔得"...咩叫唔得呀?! 我唔係問你得唔得, 我只係知會你, 唔想老師白等...
4.唔岩Size既跳舞鞋照賣比客, 又唔比退...(朋友個囡囡)
5.收學費成日都收錯晒, 試過交學費交O左差唔多1個鐘

好激氣, 唔係因為跟開老師, 一早唔學!
   0    0    0    0

回復 4# mimame 的帖子

Pt 5 is what i wanna complain too....

how come they force us to attend class during holidays...only Lunar 1st, 2nd and 3rd are school holidays...other public holidays like xmas, easter we still need to pay for the class

TKO...
有次baba同個應該係supervisor 既女人嘈左成9個字...
‹ 上一主題|下一主題