用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 阿仔14歲面上好多青春豆點算好?
go

阿仔14歲面上好多青春豆點算好? [複製鏈接]

小兒有用body x 的 tree oil 產品洗面. 價錢唔貴 好work

衰仔成日洗, 照鏡, 用mask 用控油日霜,依家幾靚仔, 可以試試.

我得閒煲羅漢果水清熱, 食綠豆沙,西瓜, 龜0高等等...不過你

要知佢受唔受得太涼, 上吓 body x網 看看
.

不過都要戒口, 唔好食M記, 家鄉記, 煎炸野, 勤洗面

如果通通唔work, 最好看皮膚專科 呢d錢冇得慳

sorry 唔記得話你聽 食苦瓜 或苦瓜汁 (加平果汁冇禁苦) 都好好

我仔呢幾年都冇食熱氣野, 好忍得口, 佢都好緊張塊面, 依家都冇爆粒粒

祝成功

你好, 茶樹潔面啫喱 or 潔面泡沬 功效一樣 我覺得jelly($)抵用,  泡沫就涼d (塊面好清涼)

另外茶樹blackhead, 一星期用一兩次, 洗走鼻哥黑頭

衰仔得閒又用茶樹mask,

我最鍾意用 seaweed day cream (其他系列, body x 有買)
洗完面搽, 塊面好鬼滑好爽 佢有控油作用塊面冇咁油

你可以叫 "sale士" 俾 sample你個仔手背試, 有冇敏感先好買
問下佢地意見

sorry, 你都要用 facial wash skin clearing jelly or 泡沫

再用皇牌茶樹油去消炎
‹ 上一主題|下一主題